Продуки

Статии

Безплатна доставка над 59 лв. до 1кг.

Marvi

BoxNow

BOX NOW автомат

Поръчките се обработват от 3 до 5 работни дни. След изпращане, доставката е на следващия ден в цялата страна. (Събота включително, без Неделя). В случай от необходимост да уточним подробности, касаещи наличност на поръчаните продукти, ще се свържем с Вас на телефонния номер, посочен в поръчката.

Когато поръчката е обработена и предадена на куриер, ще получите e-mail от нас с номер на товарителницата, за да можете да проследите доставката на вашата поръчка.

*** Възможно е удължаване срока на доставка поради временна липса на поръчан от вас продукт или недостатъчната му наличност за изпълнение на заявеното от вас количество, както и при обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка. В такива случаи ще се свържем с Вас за допълнителни уточнения.

*** Моля имайте предвид, че може да има забавяне в разноса на пратки от куриерската фирма, което може да е в резултат на лоши метеорологични условия, технически проблеми, обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка и други фактори. Препоръчваме Ви да проследявате Вашата пратка по номера на товарителницата, която получавате по имейл, след като пратката е предадена на куриерска фирма BOX NOW.

ТАКСА

Доставката до автомат на BOX NOW е безплатна. Необходимо е пратките да са с 36x45x60см и до 20кг.

ПЛАЩАНЕ

ВНИМАНИЕ! При поръчка с доставка до автомат на BOX NOW, поръчката трябва да бъде заплатена с карта.

Консултация с фармацевт